10times
Conference

Solar Eclipse Conference

25 - 26 Oct 2014 New Date Reminder
The Lodge Resort, Mexico City, Mexico
AboutFollowers 15ExhibitorsSpeakersReviewsPhotosTravel Deals

The Solar Eclipse Conference , organized by the Health Care Compliance Association will take place from 25th October to the 26th October 2014 in Mexico, Mexico. The conference will cover areas like finding out all latest strategies to come over the issues about Law, to make some suitable technologies and methodologies for activation of the developmental activities.


Timings

07:30 AM - 11:30 PM (Oct 25) (General)
07:30 AM - 05:35 PM (Oct 26) (General)

Entry Fees

Check Official Website

Estimated Turnout

100 - 500
Delegates
Based on previous editions

Category & Type

Conference
Business Services

Editions

Oct 2014


Frequency Not Available

Official Links

WebsiteContacts


Report Error
Claim this event
Different Located Editions
Mexia, USA25 - 26 Oct 2014

Organizer

Logo Follow Company

Health Care Compliance Association (HCCA)

USA146 Total Events / 15 Upcoming Events

Followers [ Users who have shown interest for this Event ]

Write a Review

Add Your Review

Schedule & Agenda

Sat, 25 Oct 07:30 AM - 08:30 AM
Registrations
Sat, 25 Oct 08:30 AM - 08:45 AM
SEC2014 Opening - Announcements
Sat, 25 Oct 08:45 AM - 09:15 AM
Observing Solar Eclipse in Space: a dream that is coming true (Hamid Khodashenas, Iran)
Sat, 25 Oct 09:15 AM - 09:20 AM
Q
Sat, 25 Oct 09:20 AM - 09:50 AM
The ISO Standard for Solar Viewers (Ralph Chou, Canada)
Sat, 25 Oct 09:50 AM - 09:55 AM
Q
Sat, 25 Oct 09:55 AM - 10:25 AM
Outcomes of TSE 2012 in Australia and thoughts for 2017 (Terry Cuttle, Australia)
Sat, 25 Oct 10:25 AM - 10:30 AM
Q
Sat, 25 Oct 10:30 AM - 11:00 AM
Break
Sat, 25 Oct 11:00 AM - 11:30 AM
Techniques used and results of high resolution video obtained at the 2010 and 2012 TSEs (Nick James, UK)
Sat, 25 Oct 11:30 AM - 11:35 AM
Q
Sat, 25 Oct 11:35 AM - 12:05 PM
Measurements of the solar edge and of the diameter of the Sun using total eclipses (Serge Koutchmy, France)
Sat, 25 Oct 12:05 PM - 12:10 PM
Q
Sat, 25 Oct 12:10 PM - 01:40 PM
Lunch
Sat, 25 Oct 01:40 PM - 02:10 PM
Saros maths (Ray Brooks, US)
Sat, 25 Oct 02:10 PM - 02:15 PM
Q
Sat, 25 Oct 02:15 PM - 02:45 PM
Lunar eclipse dust accumulations (Tom Murphy, US)
Sat, 25 Oct 02:45 PM - 02:50 PM
Q
Sat, 25 Oct 02:50 PM - 03:20 PM
Unique science with total solar eclipses (Shadia Habbal, US)
Sat, 25 Oct 03:20 PM - 03:25 PM
Q
Sat, 25 Oct 03:25 PM - 03:55 PM
Break
Sat, 25 Oct 03:55 PM - 04:25 PM
White-Light observations and polarimetric analysis of the solar corona during the eclipse of 1 August 2008 (Victor Fainshtein, Russia)
Sat, 25 Oct 04:25 PM - 04:30 PM
Q 5 min
Sat, 25 Oct 04:30 PM - 05:00 PM
UMBRAPHILLIC ESOTERICA: A Retrospective Beyond Science and Technology (Glenn Schneider, US)
Sat, 25 Oct 05:00 PM - 05:05 PM
Q 5 min
Sat, 25 Oct 05:05 PM - 05:35 PM
Two New Eclipse Canons and an Eclipse Website (Fred Espenak, US)
Sat, 25 Oct 05:35 PM - 05:40 PM
Q 5 min
Sat, 25 Oct 05:50 PM - 07:00 PM
End of Day 1
Sat, 25 Oct 07:00 PM - 11:30 PM
SEC2014 Dinner - The Lodge Resort
Sat, 25 Oct 11:30 PM - 11:30 PM
Star Party The Lodge Resort golf course (AAG, Alamogordo)
Sun, 26 Oct 07:30 AM - 08:00 AM
Registrations
Sun, 26 Oct 08:30 AM - 08:45 AM
SEC2014 Opening u2013 day 2 - Announcements
Sun, 26 Oct 08:45 AM - 09:15 AM
Historical and Modern Measurements to Measure the Solar Diameter (Richard Nugent, US)
Sun, 26 Oct 09:15 AM - 09:20 AM
Q 5 min
Sun, 26 Oct 09:20 AM - 09:50 AM
Science at Recent Solar Eclipses (Jay Pasachoff, US)
Sun, 26 Oct 09:50 AM - 09:55 AM
Q 5 min
Sun, 26 Oct 09:55 AM - 10:25 AM
Do we need scientific observations of the solar corona during eclipses? (Voyto Rusin, Slovak Republic)
Sun, 26 Oct 10:25 AM - 10:30 AM
Q 5 min
Sun, 26 Oct 10:30 AM - 11:00 AM
Break 30 min
Sun, 26 Oct 11:00 AM - 11:30 AM
Automation of Eclipse Contact Timing Modifications Using Digital Lunar Profiles (Bill Kramer, US)
Sun, 26 Oct 11:30 AM - 11:35 AM
Q 5 min
Sun, 26 Oct 11:35 AM - 12:05 PM
The Old and the New: Thomas Jeffersonu2019s solar eclipse, photographing eclipses through a pinhole and eclipse-induced waves in the ozone layer (Forrest M. Mims III, US)
Sun, 26 Oct 12:05 PM - 01:35 PM
Lunch
Sun, 26 Oct 01:35 PM - 02:05 PM
More Morsels (John Tilley, UK)
Sun, 26 Oct 02:05 PM - 02:10 PM
Q 5 min
Sun, 26 Oct 02:10 PM - 02:40 PM
What kind of Eclipse is this? (Ajay Talwar, India)
Sun, 26 Oct 02:40 PM - 02:45 PM
Q 5 min
Sun, 26 Oct 02:45 PM - 03:15 PM
New frontiers in eclipse cartography (Michael Zeiler, US)
Sun, 26 Oct 03:15 PM - 03:20 PM
Q 5 min
Sun, 26 Oct 03:20 PM - 03:50 PM
Break
Sun, 26 Oct 03:50 PM - 04:20 PM
Three Years of Eclipses: Where to Go? (Jay Anderson, Canada)
Sun, 26 Oct 04:20 PM - 04:25 PM
Q 5 min
Sun, 26 Oct 04:25 PM - 04:55 PM
The Eclipse MegaMovie Project (Scott McIntosh, US)
Sun, 26 Oct 04:55 PM - 05:00 PM
Q 5 min
Sun, 26 Oct 05:00 PM - 05:30 PM
The Ultimate Chase (Xavier Jubier, France)
Sun, 26 Oct 05:30 PM - 05:35 PM
Q 5 min
Sun, 26 Oct 05:35 PM - 05:35 PM
End of SEC2014
19.477421-99.122166

Venue Map & Directions

map of The Lodge Resort
The Lodge Resort

601 Corona Pl
Mexico City, Mexico

Get Directions

Featured Hotels in Mexico City